2013-12-11 - Julefrokost

2013-12-11 – Julefrokost

Lige som stegt flæsk arrangementet, så er julefrokosten et tilløbsstykke i klubben. Der er rift om de 70 pladser, og de var allerede solgt inde for det første døgn. Det er jo blevet sådan, at man først kan tilmelde sig fra en bestemt dato, så det er lige for alle. Så er det simpelthen bare først til Mølle, hvis man vil have en plads. Der var som sædvanligt pyntet fint op med røde duge og andet julegejl, så julerammerne var i orden. Stemningen plejer heller ikke at fejle noget, og det gjorde den selvfølgelig heller ikke i år. Det er jo ikke hvert år, der er en Fiduspokal, men der var sørme et par stykker, der havde gjort sig fortjent til den i år syntes vi. Fidusen gik til Kjeld og Dorte for deres tur “Vesthimmerland rundt uden pauser”. De havde inviteret på tur, og vi kørte ikke mindre end i 2 timer og ca. 80 km uden ét eneste hold. Det var vi noget “imponeret” over, så vi syntes at de skulle have en lille påskønnelse for det. Mon ikke de husker pauserne en anden gang. Maden kom fra Hotel Hvide Kro, og det var noget dejligt mad vi fik. Pakkespillet er jo en brutal oplevelse, hvor ingen bliver skånet, og man skal skynde at glæde sig over sin pakke, inden den hurtigt bliver snuppet igen. Alt i alt igen en dejlig julefrokost med god stemning og god mad.