2013-10-05 - Løvfaldstur

2013-10-05 – Løvfaldstur

Som noget nyt i år, tog Erna og Johannes Nørgaard initiativ til en Løvfaldstur. Det var vi 15 køretøjer, der benyttede os af. Vejret var ikke så godt, som lovet, da der var lidt støvregn. Det var heldigvis ikke så slemt, og det klarede op i løbet af dagen.
Efter et rundstykke og en kop kaffe, gik turen mod Rold skov. Det var nogle rigtig flotte veje, Erna og Johannes havde fundet, og skoven var rigtig flot. Masser af efterårsfarver, så skoven viste sig fra sin flotteste side den dag. Vi holdt middagspause ved Madum Sø. Vi havde hver især en madpakke med, samt bord og stole, så det var rigtig hyggeligt inde i skoven. Kort efter vi var kørt fra Madum Sø, fik Kjeld og Dorthe problemer med bilen. De andre ventede længere fremme, mens Kjeld rykkede det meste af motoren ud af Vauxhallen. Børge kom tilbage og sammen fik de to erfarende mekanikere igen Vauxhallen i gang. Det var rotoren der var flækket. Da vi kom frem til de andre, var det Martin og Elses Volvo, der havde lidt problemer. Dog ikke mere end at den kunne fuldføre turen. Turen endte med eftermiddagskaffe ved den gamle bro ved Thorup, lige inden Simested. Tak til Erna og Johannes for det gode initiativ og den flotte tur, og tak til alle i andre deltagere for vanligt godt selskab.

Henrik