2013-08-22 - Classic torsdag på havnen i Hobro

2013-08-22 – Classic torsdag på havnen i Hobro

Sæsonen er ved at være slut for i år på Hobro havn, men vi nåede da lige at få fint besøg. Onsdag middag blev jeg kontaktet af Mogens Jørgensen fra TV2 Nord. Han syntes vi havde et spændende arrangement i Hobro, og han ville gerne kigge forbi.
Gratis reklame siger vi jo aldrig nej tak til, så jeg lovede Mogens, at vi nok skulle komme en ordentlig flok. Mogens var noget nervøs helt frem til omkring 18.30. Både for om det holdt tørt, og om der kom nok køretøjer. Der var ingen grund til bekymring for nogle af delene. Både solen og køretøjerne strålede om kap, og der var helt fyldt på Havnen. Det var live, så der var ikke plads til fejl. Det var spændende at følge. Det blev en god og spændende aften.