2013-08-13 - Køretur fra Farsø

2013-08-13 – Køretur fra Farsø

Kjeld og Dorte havde igen kaldt til samling i klubben. Denne gang skulle vi på tur fra Farsø, og vi var 24 køretøjer, der mødtes ved tanken i Farsø. Vi skulle ud på en køretur i området, og derefter besøge TIME Export i Farsø. Den omtalte køretur skulle vise sig at være ret lang. Ja, jeg tror faktisk, at vi var på de fleste småveje i Vesthimmerland. Turen tog omkring 2 timer, og vi kørte ca. 80 km, så vi kom vidt omkring. Efter turen fik Kjeld og Dorte nogle kommentarer om, at det var tydelig at de solgte benzin. TIME Export var vært ved kaffe og brød. Efter kaffen var der rundvisning på virksomheden. Det er en utrolig flot virksomhed, og det var spændende at se, hvordan de byggede lastbilerne op med lifte. Dem af os der stadig havde benzin tilbage, kunne køre direkte hjem, mens andre lige var forbi Kjelds benzintank. Tak til Kjeld og Dorte for en god aften i Farsø.

Henrik Bygholm