2013-08-11 - Tur til Fur

2013-08-11 – Tur til Fur

Det var faktisk sidste år, jeg ville have lavet en Fur tur, men tiden smuttede, så det blev først i år. Vejret var med os, og vi mødtes i Hvalpsund. Der var 35 køretøjer tilmeldt, hvor af de 11 var knallerter. Det er normalt svært at lave en køretur, hvor der både kan være knallerter, motorcykler og biler med. Men en tur til Fur er perfekt til det. Knallerterne kunne tage den korteste vej, og de større køretøjer kunne tage den større og lidt længere vej fra Sundsøre og til færgen til Fur. Knallerterne kom med færgen lige efter bilerne, så det passede rigtig godt. Vi holdt samling på havnen, hvor der blev orienteret om dagens program. Vi kørte hver for sig, eller i mindre grupper på øen, da det ville være ret kaotisk at få 35 køretøjer med rundt i en lang række. Vi mødtes 2 gange. Til frokost og til eftermiddagskaffen. Vi besøgte de forskellige attraktioner på øen og med det vejr, kunne vi kun nyde den charmerende lille Limfjordsø. Tak for det flotte fremmøde til jer alle, så er det dejligt at lave et arrangement.

Henrik