2013-06-05 - Grundlovstur

2013-06-05 – Grundlovstur

Pia og Henrik havde inviteret til årets grundlovstur. Denne gang gik turen mod syd til Viborg. Vi skulle besøge Bruunshåb Papfabrik, en veteransamler og til sidst, en is i Dollerup Bakker. Vi startede med morgenkaffe i klubhuset. Derefter gik turen via små veje til Viborg. På Papfabrikken fik vi først en rundvisning, og derefter var der frokost i det grønne. Efter en dejlig frokost gik turen videre hen til en samler af veteranbiler. Han var tydeligvis godt ved muffen, for der holdt biler for mange millioner i hans udstilling. Desuden havde han Nordens største samling af modelbiler. Det var en imponerende samling han havde. Dernæst kørte vi mod Dollerup Bakker, hvor vi skulle have en velfortjent is. Alt i alt en super god dag i godt selskab med glade mennesker. Tak til Pia og Henrik for initiativet, og tak til alle deltagerne for godt selskab.

Henrik