2013-05-04 - Stumpemarked i Aars

2013-05-04 – Stumpemarked i Aars

Efter vi altid har haft stand ude midt i hallen, foreslog Villy, om ikke vi skulle prøve at rykke ind til væggen denne gang. Det var muligt, så vi byttede vores gamle stand, og fik en vægplads. Det var bestemt en god ide, Villy fik der, for det virkede rigtig godt. Vi havde fået en stor stand, og vi havde 3 biler og 5-6 knallerter med. Desuden havde vi et kæmpe bord med 14 pladser, så vi havde bestemt vores del af hallen. Der var masser af mennesker. Jeg kan ikke huske, at der har været så mange før, og vi havde rigtig mange besøg på standen. Vi fik tegnet 5 nye medlemmer, og mon ikke der kommer nogle flere dumpende, det næste stykke tid. Velkommen til jer nye medlemmer, jeg håber at I får meget glæde af jeres medlemskab. Vi fik meget ros af gæsterne for vores mange aktiviteter, så det er jo dejligt, at det bliver bemærket langt omkring. Der var gang i kaffekanderne, og der røg hele 12 liter kaffe ned i løbet af dagen. Vi havde jo lavet lidt PR på, at vi havde 3 generationer i klubben, Arne, Torben og Camilla, og deres køretøjer var selvfølgelig på standen. Knallerterne var i den anden ende, så det var godt fordelt. Det er utrolig så stor interesse, der er for de gamle knallerter. Der var konstant mennesker inde og kigge på dem. Tak til alle udstillere for arbejdet med at stable standen på benene.

Henrik