2013-04-27 - Lastbiltræf

2013-04-27 – Lastbiltræf

For 5. gang indbød Ove Haubro og Aalestrup Classic Bil & MC Klub til erhvervs- og lastbiltræf i Aalestrup. Vi startede fredag med de første praktiske forberedelser, og vi mødtes igen søndag morgen for at klare det sidste inden gæsterne kom. For første gang var der også inviteret veterantraktorer, og de var også de første, der dukkede op. Jeg syntes at det er oplagt, at der også kommer traktorer, de er jo også erhvervskøretøjer. Det er forhåbentlig en tilbagevendende begivenhed. I løbet af formiddagen kom lastbilerne rullende ind, enkeltvis eller i flok. Pia havde gang i Classic-Bistroen, for når der er chauffører, så skal der også være noget til maven. Der blev solgt kaffe, te, forskellige kager, selv sukkerfri, og selvfølgelig store gode grillpølser. Det var en god dag, og det er dejligt at de mange veteranlastbiler kommer langt fra, det er jo nogle ret dyre køretøjer at holde i gang.
Vi glæder os til at se jer alle igen næste år.