2012-08-13 - Norge - Mandag den 13. August

2012-08-13 – Norge – Mandag den 13. August

Så kom vi frem til sidste dag i Norge. Vi fik rengjort hytterne, og skulle stille og rolig køre mod færgen i Stavanger. Første stop var ved et privat museum. Det var tilsyneladende en ret velhavende entreprenør, der havde bygget en flot bygning til hans samling af traktorer, lastbiler, biler m.m. Det var ret imponerende at se.
Vi aftalte at vi ville køre langs kysten, og så se, hvad der kom på vejen. Vi kom bl.a. til en dejlig strand, hvor nogle af os lige skulle hav dyppet fødderne. Jeg var lige kommet hjem fra Italien med 26° varmt badevand, så det var ikke ligefrem lysten til at kaste sig i det kølige vand, der trak, med det var alligevel dejligt. Vi delte os de sidste timer inden vi skulle med færgen. Nogle ville blive uden for byen, og andre ville ind til Stavanger. I Stavanger delte vi os også, og jeg gik bl.a. med Villy og Hans ind på Oliemuseet. Det var en fin udstilling, de havde lavet der. Først på aftenen mødtes vi ved færgen. Da vi kom ombord, gik vi op på øverste dæk, hvor vi fik sagt pænt farvel til hinanden over en øl. Det var en fantastisk flot aften, og et dejligt sidste indtryk af Norge.
Tak til alle deltagerne for super godt selskab på turen. Dejligt at vi var en mindre flok, så vi alle fik talt godt sammen. Har I andre bare haft en halv så god tur som mig, så har det ikke været så ringe.

Henrik Bygholm