2012-08-11 - Norge - Lørdag den 11. August

2012-08-11 – Norge – Lørdag den 11. August

I dag skulle vi på løb, som det hedder i Norge. Det var Vesterlandstreffet vi skulle deltage i, og i år var det vores venskabsklub, Gammelbilens Venner, der var arrangør. Der var ca. 70 køretøjer i alle afskygninger. Turen var super flot, og naturen var meget varieret. Der var flere praktiske prøver under turen, og det hele var godt lavet. Eneste lille skuffelse var dog middagen, den kunne være bedre, set med danske øjne. Da vi kom tilbage til parkeringspladsen ved Kongeparken, hvor løbet startede, fik vi udleveret en billet til Kongeparken. Det er noget a la Fårup Sommerland, bare for mindre børn. Der var fest for deltagerne om aftenen, men vi havde hjemmefra bestemt, at vi grillede for os selv på campingpladsen. Det blev også en hyggelig aften i det gode sommervejr. Senere på aftenen ringede Leif og fortalte at Frank og Lilly, havde vundet 2. præmien i dagens løb. Vi kunne hente præmien mandag formiddag, når vi kom forbi Rogaland Bilmuseum. Stort tillykke til Frank og Lilly!