2012-07-05 - 50cc køretur fra Møldrup

2012-07-05 – 50cc køretur fra Møldrup

Benny Vorre fra Møldrup havde kaldt sammen til køretur. Det var der 33 personer, der benyttede sig af, og vi mødtes hos Benny og Majbritt i Møldrup. Vejret var i top, perfekt til en lang køretur. Fra Møldrup gik turen over Hvam og Korsø til Simested Kro, hvor vi fik stegt flæsk med persillesovs. På vejen fik flere problemer, men kom videre på egne hjul efter et lille service. Kjeld måtte desværre på slæb det sidste stykke til kroen. Der kom hans Derby på traileren, og han lånte en Maxi i stedet for. Det var i øvrigt den eneste knallert, der måtte på trailer. Efter et dejligt måltid på kroen, gik turen videre mod Hobro ad små hyggelig veje. Vi vakte stor opmærksomhed, da vi ankom på havnen. Mange var henne for at se de små maskiner, der farvede himmelen endnu mere blå. Der var stuvende fuld på havnen, men det skal der jo også være, med det gode vejr der var. På vejen tilbage holdt vi en pause med udsigt over Klejtrup sø, inden vi tog det sidste stykke tilbage til Møldrup. Der havde Majbritt dækket op med kaffe og hjemmebag. Jeg havde kørt 70 km, og da det efterhånden er ca. 28 år siden jeg sidst har siddet så længe på en knallert, kunne det godt mærkes bag i.
Tak til Benny og Majbritt for en dejlig køretur og aften og tak til deltagerne for godt selskab.