2012-04-11 - Klubaften

2012-04-11 – Klubaften

Desværre sker der jo tyverier ind i mellem, også af gamle klassiske biler som vores. Med den teknik der findes i dag, er der dog mulighed for igen at se sin kære, også selv om den er på vej øst på. Ved at montere en GPS tracker på køretøjet, er det muligt at få besked straks, det bevæger sig, og derefter at spore det. Det er ganske simpelt, og også til at komme til for penge. For omkring 1.500,- kan man få en super lille GPS, der har batteritid på ca. et par år. Den kan flyttes rundt til både, biler, MC, knallert, trailer, båd, havetraktor m.m. Jeg købte en, men håber selvfølgelig ikke at få brug for den – lige som med mine forsikringer… :o)
Thomas, sælgeren af GPSén, havde kørt helt fra Sjælland for at vise de 3 modeller frem for os. Han fortalte også om hans egen interesse for motorsport, og gav selvfølgelig eksempler på køretøjer og maskiner, der var fundet ved hjælp af en GPS tracker. Det var en spændende aften, og der var knap 50 personer, der var mødt op.