2012-04-05 - Åbning af ishytten i Hvalpsund

2012-04-05 – Åbning af ishytten i Hvalpsund

Sidste år til åbningen af ishytten på havnen i Hvalpsund, var vejret helt i top med messer af sol og varme. Det kunne man ikke just sige i år, men der var dog tørt, og det er det vigtigste. Vi samledes 10-12 køretøjer ved klubhuset og fulgtes ad til Hvalpsund. Der stødte yderligere 3 til undervejs, og der dukkede også 4-5 stykker mere op på havnen, så vi blev en pæn flok trods kulden. Kulden ødelagde dog ikke den gode stemning, og som noget nyt havde vi “kantinevognen” med, hvor der var kaffe og kage. “Kantinevognen” er en lille campingvogn, jeg har købt til Multiplaen. Der var modvind fra Aalestrup til Gedsted, så der var den på arbejde den lille Fiat, skal jeg hilse og sige, men det gik da med lidt tålmodighed.