2012-03-01 - Biografpræmiere på "Hvidstensgruppen" i Aalborg Biocenter

2012-03-01 – Biografpræmiere på “Hvidstensgruppen” i Aalborg Biocenter

Den meget populære film om modstandsgruppen “Hvidstensgruppen” havde premiere den 1. marts, og Aalestrup Classic havde ikke mindre end 59 personer med. En af grundene til at vi skulle i biografen sammen, var at Arne Bach Pedersen, Villy Hjelm Pedersen og Lauritz Lauritzen alle havde deres biler med i filmen. Det var Arnes Chevrolet fra 1941, Villys Chevrolet fra 1931 og Lauritzs Mercedes Benz 320B Cabriolet fra 1938, der var med. Det var spændende at se, de i klubben, så kendte biler. Det var selvfølgelig ikke så meget vi så dem, men de var flot præsenteret, de gange de var med. Det var en super film syntes jeg, og jeg overvejer om vi skal se den i klubben engang. Jeg kan kun anbefale at I ser filmen, hvis I ikke allerede har været én af de mange tusinder, der han set den.

Henrik