2011-08-10 - Besøg på Godthåb Hammerværk

2011-08-10 – Besøg på Godthåb Hammerværk

Gert og Britta havde inviteret til vores klubaften i august. Vi skulle starte med at grille hos Gert og Britta, og derefter skulle vi se Godthåb Hammerværk. De fleste af os mødtes ved klubhuset, og fulgtes derefter op til Guldbæk, hvor de bor. Der var rigtig hyggeligt i haven, og Britta var super til at grille. Gert holdt sig til at have overblikket tror jeg. Vi fulgtes i samlet flok til Hammerværket. Der blev vi delt i to hold, og fik en fremragende rundvisning. Det var rigtig spændende at høre historien om familien Zink, og værket gennem generationer. Det var imponerende at se hvordan et stykke jern blev smedet om til fx en greb. Efter rundvisningen var der kaffe og æblekage. Tak til Gert og Britta for en hyggelig aften og en god oplevelse.

Henrik