2011-04-30 - Lastbiltræf

2011-04-30 – Lastbiltræf

For 3. gang var der inviteret til veteranlastbiltræf i Aalestrup. Det var som sædvanlig i samarbejde med Dansk Vintage Motorklub og Aalestrup Classic Bil og MC Klub. Vejret var fantastisk med masser af sol og ingen vind. Det blev også nydt omkring køretøjerne med kaffe og rundstykker. For dem der ikke havde kaffe med selv, var der som sædvanlig mulighed for at købe kaffe og kage i Bistroen. Pia havde været tidlig oppe og bage, så det var dejligt friskbagt kage klar til deltagerne.
Som der er tradition for i Aalestrup Classic, så blev alle deltagerne budt velkommen ved indgangen og fik anvist en plads. Det var et spændende udbud af køretøjer igen i år, og der var som sædvanlig noget for enhver smag. Ved middagstid blev grillen tændt op, og der kunne købes store lækre grillpølser. Det var der mange, der benyttede sig af, og de er jo også lækre. Vi glæder os til at se jer alle igen til næste år, og husk at I altid kan finde oplysninger om træffet her på hjemmesiden i løbet af vinteren.

Henrik Bygholm