2010-12-08 - Julefrokost

2010-12-08 – Julefrokost

Den 8. december nåede vi til vejs ende for 2010. Den bliver som altid markeret med en julefrokost i klubben. Der var som sidste år, total fuldt hus med over 70 deltagere. Vil man med til julefrokost, så er det med at være ude i god tid med tilmeldingen. Pladserne er eftertragtede og gerne udsolgt ca. en måned før julefrokosten. Maden fra Hotel Hvide Kro var rigtig god, og der var masser af den. Der var god stemning lige fra start, og snakken gik lystigt på tværs af bordene. Efter forretten tog Dorthe ordet, da hun havde en tale, hun gerne ville fyre af, og uddele et diplom. Talen kan ses herunder og diplomet som det sidste billede i galleriet. Pakkespillet var igen i år ganske underholdene. Man kan nemt komme i tvivl, om det er voksne mennesker, der deltager, for der springes rundt og stjæles pakker fra hinanden og kæmpes hårdt for flere af dem. Det er som regel den, der er pakket mest spændende ind, der bliver hovedattraktionen. Det betyder jo ikke, at pakken er eftertragtet, når den er pakket ud, men det er jo det sjove ved det. Vi kæmper som vilde for noget, vi godt ved ikke koster mere end en tyver, og som vi sikkert ikke kan bruge til noget. Efter en vellykket aften, kom jeg igen i tanke om at vi mangler en industriopvasker i det lille køkken. Det var dog ikke så slemt i år, da Dorthe med flere, var gode til at hjælpe Bruno og undertegnede i køkkenet. Tak til alle for et godt år i klubben, og tak for alle de gode oplevelser, og de glade mennesker man møder, når vi er samlet.

Henrik

Talen som Dorthe holdt i forbindelse med overrækkelsen af Diplomet:


Som forholdsvis nye medlemmer, vil vi gerne takke for den gode “varme” klub, som Aalestrup Classic er. Vi har følt os velkommen fra første gang. Jeg var lidt skeptisk første gang Kjeld absolut ville have mig med på køretur, men jeg blev glædelig overrasket. For ingen får lov at sidde alene, for alle snakker med alle. Det giver lyst til at deltage i flere arrangementer. Der afholdes mange gode arrangementer – træf – køreture – campingture – stegt flæsk – klubaftner og som i aften, julefrokost. Der er mange ildsjæle i klubben. Det gør at man ikke skal spørge mange gange om hjælp, for man føler, at man gør noget for klubben. Og husk at din hjælp gør sit til, at lyset ikke bliver slukket ved disse ildsjæle. Vi har udstedt et diplom til den person, som har gjort sig godt bemærket. Denne person får diplomet for sin ildhu, sin hjælpsomhed, som foregangsmand og sidst, men ikke mindst, den person, der har haft det største oliespild i sæsonen 2010.

Hilsen “Strikkeklubbens” medlemmer.