2010-10-27 - USA Infomøde

2010-10-27 – USA Infomøde

Vil man gerne besøge USA, så er chancen der nu. Vi har afholdt det første informationsmøde om turen. Der var godt 30 personer mødt op. Der blev fortalt og vist billeder, så der var noget at tage beslutning ud fra. Der er efterfølgende kommet flere interesserede til, så der bliver afholdt en informationsmøde igen i januar for nye interesserede. Der er 40, der er interesseret, men det er selvfølgelig stadig uforpligtende at møde op, og høre om turen. Den bindende tilmelding kommer senere. På turen skal vi besøge New York, stumpemarked i Carlisle og Hershey. En Harley Davidson samlefabrik, Gettysburg, verdens største chokoladefabrik, Washington og meget mere, så deltagerne får virkelig noget for pengene. Vi regner med under kr. 10.000,- pr. snude + lommepenge, så det kan ikke gøres billigere for en tur på 12 dage. Vi starter den 29. september og er hjemme igen den 10. oktober, medmindre man selv rejser videre i USA, for det er der selvfølgelig også mulighed for.