2010-09-28 - Besøg hos storvildtsjæger Knud Kristensen

2010-09-28 – Besøg hos storvildtsjæger Knud Kristensen

Vesthimmerlands kommunes Borgmester, Knud Kristensen, havde sagt ja til at få besøg af en flok veterankøretøjer, og de glade ejere fra Aalestrup Classic. Det var ikke i hans egenskab af Borgmester vi besøgte ham, men fordi Knud også er storvildtsjæger. Mange kender ham sikkert fra TV, hvor der har været udsendelser med ham. Jeg fik at vide at han ca. havde plads til 50 personer, så det ramte jeg næsten. Vi kom 57 personer og ca. 30 køretøjer, så der var fyldt op. Det var en rigtig smuk sensommeraften, og vi havde en smuk tur til Hornum i samlet flok. Vi mødtes ved klubhuset og samlede op i Aars, så det var en flot samling køretøjer, der fulgte de snoede veje til Hornum. Det var et fantastisk syn at se de flotte trofæer, som Knud har i hans jagtstue. Knud fortalte indlevende og ydmygt om jagterne i Afrika. Det var meget spændende, og vi fik virkelig et indblik i at storvildtsjagt ikke foregår fra ladet på en Land-Rover, men at jægeren virkelig er på arbejde for at finde og nedlægge vildtet. På et tidspunkt så jeg Kay snige sig ud. Det lugtede lidt brændt, så jeg gik hen til ham. Det viste sig at hans pibe havde sat ild i lommen på ham, så han ville lige ud og slukke det værste.

En super aften som vi sent vil glemme.
Tak til Knud Kristensen for at han ville åbne dørene for os.

Henrik