2010-08-04 - Besøg hos flyveklubben Himmerland

2010-08-04 – Besøg hos flyveklubben Himmerland

Harding og Tommy havde fået den geniale ide, at veterankøretøjer fint kunne forenes med flyvemaskiner. De ville gerne vise deres “anden klub” frem for os, og inviterede os på en eftermiddag, hvor vi kunne se Himmerland lidt fra oven.
Det var der mange, der tog imod. Der var omkring 15 køretøjer, og det er jo flot, især når der også var veteranarrangementer i både Aalestrup og Gedsted. Os der tog til Hornum fik os en oplevelse, som vi ikke ville have været foruden nu. Det var en fantastisk eftermiddag, og som I kan se på smilene, så fik vi virkelig en på opleveren den dag i flyveklubben. Der måtte to maskiner til for at klare alle flyveturene.
Tak til arrangørerne for en super dag!
Et super arrangement, som jeg håber bliver gentaget engang.