2010-06-13 - Aalestrup Classic Træf

2010-06-13 – Aalestrup Classic Træf

Klubbens 5. træf satte deltager rekord med over 150 køretøjer og masser af besøgende. Vi gør meget ud af at gæsterne skal føle sig velkommen, og det skulle de gerne mærke, allerede når de ankommer til træffet. Alle køretøjer modtages og bydes velkommen af Michael, og får anvist et område, de kan parkere i. Vi gør hvad vi kan, for at deltagerne er oplyst med praktiske ting, og der går arrangører rundt i gule veste, som er behjælpelig, hvis der er behov for det. Vi startede også op med stumpemarked eller bagagerumssalg, som vi kalder det. Det var også en succes, og noget vi vil fortsætte med, og gerne udbygge. Vi vil gerne at deltagerne kigger i gemmerne, og ser om de har nogle gamle stumper, de vil sælge. Ikke noget T. Hansen, men ægte stumper. Det tror vi på, der er marked for. Det var en flot varieret blanding af køretøjer lige fra knallerter og til lastbiler. Dejligt at se det mix, og det gør det mere spændende syntes vi. Vores Bistro havde som sædvanlig travlt med at lange de stor grillpølser over disken, og der blev solgt trøjer, caps m.m. fra klubstanden. Vi har lige fra start haft præmier, som vi udtrækker blandt publikum og udstillere, der deltager i vores konkurrence om bedste bil og bedste MC. Præmierne var igen i år sponseret af SuperBrugsen i Aalestrup, Hansens Fragtrute i Hobro, VeteranPosten og Klassisk Bil & MC. De to førstepræmier er foruden en flaske vin, en gammel bolt fra Viborg/Løgstør jernbanen, der er lavet om til en oplukker, og sat på en træplade.
Vi glæder os til at byde velkommen igen i 2011. Vi håber at deltagerne også næste år tager lidt stumper med, så vi rigtig kan få det i gang.
På gensyn i 2011!