2010-06-09 - Køretur hos Kjeld og Dorthe i Farsø

2010-06-09 – Køretur hos Kjeld og Dorthe i Farsø

Kjeld og Dorthe havde indbudt til køretur i Farsø området. Der var start kl. 19.00 og turen gik ad Mølhøjvej – gennem Fandrup – ad Havhøjvej – gennem Kommuneskoven, tæt forbi jagthytten i Trend – ud på Gunderupvej – gennem Hyllebjerg – til overlade, hvor vi drejede ud mod Munksjørup. Videre til Vilsted Sø, hvor vi spiste en is, der var sponseret af Polaris. (der blæste en stiv pelikan, så der var bare hundekoldt) – derfra til Vilsted – gennem Flejsborg – bagom V. Hornum – ind til V. Hornum – videre mod Haubro. Ind ad Mølgårdsvej – ind mod Farsø – turen gik ned ad hovedgaden og ned til Time Export på Røjbækvej, hvor Per Torp – Frands – John og Preben fortalte om virksomheden. De demonstrere en el-lastbil med lift, der kun brugte el både til kørsel og til liftarbejde. Derefter kørte vi op på hovedafdelingen, hvor Time Export var vært ved kaffe og kage.
Der var som sædvanlig flot fremmøde på 30-35 køretøjer og godt 60 personer.
Tak til Kjeld og Dorthe for en god aften.