2010-06-06 - Sydfyn - Søndag den 6. Juni

2010-06-06 – Sydfyn – Søndag den 6. Juni

I dag var vi nogle, der ville besøge Egeskov slot. Først skulle vi dog lige omkring Tåsinge igen, for at kigge på Karmann Ghiaer. Henrik Bygholm var jo som sædvanlig på jagt efter en åben bil med brugbart bagsæde, så han ville gerne kigge nærmere på de forskellige modeller. Der var 53 Ghiaer, men desværre findes modellen ikke med et ordentlig bagsæde, så formanden måtte endnu engang lede videre efter en brugbar vogn til ham og familien. Vejret på Egeskov var næsten for varmt, men der er jo meget at se indendørs, så det gik lige. Det var en rigtig god dag på Egeskov, og turen til og fra Egeskov gik af små kønne veje. Hjemturen langs kysten var meget smuk. Aftenen gik ved grillen og senere rykkede vi indendørs i fælleslokalet. Arne lavede som sædvanlig vafler, og vi fik også en snak med lejrchefen, der sluttede sig til selskabet et par timer.