2010-06-05 - Sydfyn - Lørdag den 5. Juni

2010-06-05 – Sydfyn – Lørdag den 5. Juni

Næste dag gik turen videre til Langeland. Der skulle vi besøge Langelandsfortet og derefter til Tåsinge, hvor vi skulle have 2 overnatninger. På vej til Fortet mistede vi en Englænder. Det var Henrik & Pias MGC, der skulle serviceres. Mens vi andre var på fortet forsøgte de førstehjælp på damen, men forgæves. Den måtte efterlades på et værksted til senere afhentning af Falck. Vi andre forbarmede os, og kom forbi og tog de sørgelige rester med os. (Henrik, Pia og deres bagage). Bagagen blev fordelt i de forskellige biler, og Henrik og Pia kom op og køre med Arne og Inga. Vi kørte via småveje til Carlsberg Camping på Tåsinge. På vejen kom vi forbi et VW Karmann Ghia træf på Tåsinge, så det skulle da besøges dagen efter, blev vi enige om. Vi hyggede om aftenen med grillmad og lidt historier. Vejret var stadig total i top, og det var rigtig skønt.