2010-06-04 - Sydfyn - Fredag den 4. Juni

2010-06-04 – Sydfyn – Fredag den 4. Juni

Vi skulle tidlig op, for vi skulle med færgen til Ærø allerede kl. 7 næste morgen. Vi fik morgenmad på færgen. Henrik blev fornærmet af billetkonduktøren på færgen. Han syntes at Henriks Multipla var så lille, at den kunne komme med som motorcykel med sidevogn. Han sparede godt nok en hund på billetten, men han var noget fornærmet over at hans bus var så lille. I øvrigt noget han fik en del at høre for resten af turen… selv af hans egene tøser. På et tidspunkt mødte vi en Nimbus med sidevogn, og Ida sagde rapt: Far, der er en Multipla. Vejret var som dagen før, helt i top. Det var en smuk overfart til Ærø. På havnen blev vi modtaget af den lokale klub, Ærøske Motorveteraner. De havde lavet en tur sammen med os på øen. Vi besøgte bl.a. Skjoldnæs fyr, Søbygaard, solfangeranlægget og andre spændende steder. Efter en god dag sammen med værterne, slog vi lejr på Ærøskøbing camping. En fin campingplads tæt på byen. Ærøskøbing er en meget interessant gammel by, som bestemt er en tur værd. En dejlig dag, på en charmerende ø.