2010-01-13 - Klubaften

2010-01-13 – Klubaften

Foredrag om MG frem til 1939 med Ib Lynge. Til vores første klubaften i 2010, havde vi inviteret Ib Lynge fra Viborg. Ib er mildt sagt MG-entusiast, og det var et meget spændende og detaljeret foredrag om MG´s historie frem til 1939 vi fik. Det Ib ikke ved om MG, er vist meget begrænset. Han fortalte meget levende og engageret om hans lidenskab, omkring de gamle Engelske køretøjer. Vi håber at Ib Lynge vender tilbage med det sidste kapitel om MG en anden gang. Der var 40 tilhørere, så det må siges at være meget flot. Bruno havde travlt med at holde kaffekanderne fyldte og der var som sædvanlig en god stemning og masser af snak ved bordene. Ved klubaftenen blev der også lagt en ny fotobog frem fra vores tur til Norge i 2008. Der kom straks 7 bestillinger på bogen.