2009-10-21 - Stegt Flæsk

2009-10-21 – Stegt Flæsk

Vores nye tiltag med stegt flæsk til vores vintersæson opstart, må siges at være en succes. Der var fuld hus, og det vil sige 70 personer. Allerede en måned før arrangementet var alle 70 pladser væk. Der kom nogle få afbud, så dem, der var på venteliste, kom også med. Det er skønt at I melder jer til i god tid. Det kom bag på en del, at pladserne var væk så hurtig, men når pladserne er begrænset, er det med at komme ud af røret, og få sig tilmeldt. Maden fik vi leveret fra Poul Spanggaard fra Rosenparkens pavillon. Maden var i top, og jeg har allerede bestilt samme menu til næste år hos dem. Der var masser af flæsk, og det smagte skønt. Stemningen var som sædvanlig god, og jeg har da også det indtryk at de nye, der var der for første gang, følte sig velkommen. Vi har jo også fået installeret radiatorer i lokalerne nu, så varme var der nok af, må man sige. Om det var radiatorerne eller de 70 personer, der gav varmen ved jeg ikke, men vi frøs i hvert fald ikke… ;o) Lokalet var fint pyntet op i efterårs stil. Tak til Pia, Inga og Elin for det flotte arbejde. Vi fik også indviet vores “bibliotek”. Vi har jo efterhånden en del litteratur liggende, så jeg har lavet et hyggerum, hvor det hele er samlet.
Her er vores nye samling af Skandinavisk Motorjournal også. Den har vi jo netop fået foræret af Jens Christensen fra Aars. Vi fik også søsat endnu et nyt projekt: Kvindetur! Vi har givet bolden op til, at kvinderne i klubben kan lave nogle ture i løbet af året, hvor de kan se noget vi herrer måske ikke lige tænker så meget på.
Det store fremmøde tyder godt for de kommende klubaftner. Der er jo en del spændende klubaftner foran os, så det glæder jeg mig til.
Tak til alle deltagerne for en dejlig positiv aften. Det er skønt at se så mange glade mennesker!

Henrik Bygholm