2009-08-21 - Weekend i Vendsyssel den 21.-23. August

2009-08-21 – Weekend i Vendsyssel den 21.-23. August

For 3. gang inviterede Pia og Henrik os til weekend-træf i Vendsyssel. Det var igen Grønhøj Strand Camping, der lagde græs til. Der var igen i år rekord-deltagelse med ca. 40 personer. Det er ganske flot, og vi er sikker på at vi næste år, skal have begge vores telte med, for at vi kan være der. Vi var knapt kommet ud af Aalestrup inden vi kunne se en bil, der holdt med havariblinket tændt. Vi satte farten ned, vi kører jo Fiat 600 Multipla, og kørte omkring “ulykken”. Det viste sig sørme at det var familien Bach Pedersen, der lavede serviceeftersyn på 41’eren. De havde endda tilkaldt Michael som assistance. Nå, men vi kunne se, at de var i gode hænder, og vi fortsatte mod Vendsyssel. På Motorvejen blev vi overhalet af dem, da de skulle omkring efter Camilla i Støvring… blandt andet… (forklaring følger).
Vi ankom til pladsen og fik campingvognen på plads. Grillen blev startet, og vi hyggede os sammen med de andre over maden i teltet.
Lørdag formiddag skulle vi først besøge Blokhus, hvor vi var små 2 timer. Derefter gik turen til Store Vildmose, hvor vi skulle besøge et museum om livet i Vildmosen. Det hedder “Vildmoseporten”, og er bestemt et besøg værd. Jens Olsen, der var vores guide, gjorde det fremragende og fortalt indlevende, og med god Vendelbohumor og dialekt selvfølgelig, om livet før i tiden i mosen.
Derefter gik turen tilbage til campingpladsen, hvor den stod på hygge og snak inden vi skulle grille. Træffet har jo allerede traditioner, og én af dem er Arnes vafler. Arne er jo legendarisk med hans vafler, og tilbyder altid at tage hans vaffeljern med, når vi er på tur. For 2 år siden havde Arne ét vaffeljern med på turen. Det gik desværre i stykker til træffet, så Arne købte fluks et nyt, så vi alle kunne få vafler. Om søndagen, da vi skulle hjem, smed Arne det gamle vaffeljern ud, det virkede jo ikke. Da Arne kom hjem, fandt han ud af, at det var det nye han havde smidt ud, så nu var han igen uden vaffeljern. Til sidste års træf skulle Arne så igen på handlen efter vaffeljern. Der kom jo flere deltagere til træffet, så Arne tænkte at han hellere måtte købe 2 vaffeljern. Det gjorde han, og de virkede og kom også med retur til Gedsted igen – ingen problemer overhovedet!
Nu er vi så kommet til træffet i år. Jeg nævnte tidligere i teksten, at Arne og Inga skulle omkring Støvring efter Camilla. Her fandt Arne så ud af, at begge vaffeljern lå hjemme i Gedsted! Arne måtte så igen på handlen, og købe endnu 2 nye vaffeljern. Nu har Arne så 4 nye vaffeljern, så han håber godt nok at der kommer mange med næste år, så han kan få alle 4 vaffeljern i brug!
Sjov historie, som Arne sikkert ikke får ret meget at høre for frem over…. ;o)
Sidste år klagede Ib Høj over, at der ikke var pandekager, så Vaffel-Arne havde selvfølgelig taget en pande med, så Ib kunne få pandekager. Både Ib og Arne strålede som en sol, da Ib fik overrakt sine pandekager!
Søndag formiddag pakkede vi træfpladsen ned igen, og sagde tak for endnu en god oplevelse med klubben. Tak til Pia og Henrik for initiativet, og tak til alle jer der mødte op, og var med til at lave et godt træf.

Henrik Bygholm