2009-07-08 - Køretur hos Knud og Laila Bak i Glerup

2009-07-08 – Køretur hos Knud og Laila Bak i Glerup

Knud og Laila havde inviteret os en tur til Glerup, mellem Aalestrup og Gedsted. Vejret havde ikke været for svært hele dagen, men det eneste vand vi fik den aften var fra en markvander… ;o) Der var ca. 25 køretøjer og godt 50 personer, der havde valgt at lægge vejen forbi Glerup. Vi samledes på gårdspladsen inden vi kørte en tur i området. På vejen besøgte vi Martin og Bodil Pinholdts gård mellem Aalestrup og Fjelsø. Martin fortalt engageret om driften og fremtidsplanerne for gården. Der er gang i den, og det ser ud til, at der er styr på det hele der. Vi så deres malkekarrusel og stalden. De har ca. 250 malkekøer, og de kunne malke mellem 100 og 125 køer i timen. Det var spændende at se en moderne gård, og høre om hvor meget, der skal til hver dag for at holde “fabrikken” kørende.
Derefter gik turen tilbage mod Glerup, hvor Laila havde kørt lidt i forvejen og lavet kaffe. Der var dækket flot op i garagen, og vi hyggede os over kaffen, og det godt hjemmebagte brød.
Tak til Knud og Laila for en god aften, og tak til alle deltagerne for fremmødet.