2008-08-22 - Weekend i Vendsyssel den 22.-24. August

2008-08-22 – Weekend i Vendsyssel den 22.-24. August

Pia og Henrik havde for anden gang inviteret os med til “Weekend i Vendsyssel”. Det blev igen afholdt på Grønhøj Strand Camping. Der deltog ca. 30 personer og der var 12 biler med. Vejret var virkelig med os hele weekenden, og det var rigtig godt, at Villy havde taget det store telt med. Det kan vi ikke undvære fremover, for det er super, når vi kan sidde samlet, når vi spiser. Fredag aften efter spisningen, dukkede Gert og Britta op i en Bentley, som vi ikke havde set før. Den var super og interessen var stor, selv om det var mørkt. Lørdag skulle vi først besøge et plejehjem i Brønderslev. Der skulle vi udstille bilerne, og det var bestemt en succes. Det bragte stor glæde at se de gamle biler, og nogle af beboerne på plejehjemmet fik også en køretur. Det blev en god dag for de mange beboere, der var mødt frem for at se bilerne. Derefter besøgte vi vores Nordjydske venner fra MVVK – Midt Vendsyssel Veteranklub, som var vært ved kaffe og rundstykker. Det var en flot gestus, som vi selvfølgelig håber at kunne gengælde en dag, de kommer forbi i vores område. Efter en hyggelig time hos dem, gik turen til “Kalumgården” lidt uden for Brønderslev. Nogle af os har set den sidste år, men der er simpelthen så meget at se, at man sagtens kan se den flere gange. Der fra delte vi os. Nogle ville tilbage til pladsen, og andre ville besøge Mårup Kirke for sidste gang, inden den blev revet ned. Det var der også andre, der ville, så der var masser af biler og mennesker ved kirken, men vi fandt da parkeringsmuligheder til bilerne.
Tilbage på pladsen fik vi gang i grillen, og så stod den på hygge i teltet.
Søndag formiddag efter morgenmaden pillede vi teltet ned, og satte kursen hjemefter. Nogle kørte omkring Blokhus og Løkken inden weekenden var helt ovre.
Tak til Pia og Henrik for arrangementet og tak til alle der deltog.
Vi glæder os allerede til næste år….

Henrik