2008-06-29 - Byfest i Østrup

2008-06-29 – Byfest i Østrup

Vi blev inviteret til byfrest i Østrup, så vi var 6 biler og 1 motorcykel, der smuttede af sted. Der var der flere gæster end i Viborg, så det var meget positivt. Vi fik både pølser, øl eller vand og kaffe med en god hjemmebagt lagkage, så vi manglede bestemt ikke noget. Vi hyggede os og gæsterne spurgte interesseret ind til køretøjerne. Der var også en del gamle traktorer udstillet, så vi fik også noget at kigge på. Knud Bak fandt hans gamle traktor, han havde købt fra ny, så det var jo meget sjovt. Ungersvenden, der havde den nu, var noget interesseret, da han hørte at Knud havde nogle gamle papirer på den, så måske finder de ud af noget.
Vi have et par hyggelige timer i Østrup, og vil gerne besøge dem igen, hvis vi bliver indbudt.