2008-06-27 - Udstilling ved Hærvejsmarchen

2008-06-27 – Udstilling ved Hærvejsmarchen

Den 27. juni 2008 var Aalestrup Classic inviteret til at udstille vores køretøjer på pladsen ved den gamle kasserne. Vi var 9 køretøjer, der fulgtes fra Aalestrup og yderligere 3 stødte til i Viborg. Der var ikke et øje, da vi ankom, så vi gik over for at få noget at spise. Som sædvanlig var vi lovet mad og drikke, så vi fik os et godt måltid mad, inden vi igen vendte tilbage til udstillingen. Der var stadig ikke ret mange mennesker, og det kom, der heller ikke, så vi blev enig om at det var spild af tid, så vi vendt igen snuden hjem ad. Vi havde vist alle forventet, at der ville være stoppet med mennesker, men det var der langtfra. Der var lidt larm fra et telt, og små grupper af mennesker kom og gik, men det blev ikke til ret mange. Vi vil gerne komme til Hærvejsmarchen igen, men ikke om fredagen, for det er der bestemt ikke meget ved!