2008-06-15 - Aalestrup Classic Træf

2008-06-15 – Aalestrup Classic Træf

Årets Classic-Træf, der blev afholdt den 15. juni 2008, blev desværre noget fugtig, men skal vi se på de lyse sider, så støvede det ikke hele dagen! ;o)
Trods de dystre vejrmeldinger, så mødte der dog ca. 75 køretøjer op til træffet.
Det var vi glade for og jeg håber da at alle havde en god dag trods regnen.
Per Bisgaard var igen i år på plads på Knaberscenen, da køretøjerne blev præsenteret. Det var den flotte og meget originale Willys Jeep, der vandt som bedste veteranbil, og det var Villys Hjelm, der vandt bedste veteranmotorcykel med hans Nimbus med sidevogn og anhænger fra 1937.
Ved udtrækningen var der mulighed for at vinde 2 købmandskurve og 5 årsabonnementer på VeteranPosten og Klassisk Bil & MC. Det var ægteparret Fals fra Svenstrup, der vandt begge købmandskurve. Det var jo lidt pudsig, men som Susie sagde: Det kan godt betale sig at tage til Aalestrup Classic-træf, og det var jo ikke helt løgn, vel?