2008-05-15 - Classic torsdag på havnen i Hobro

2008-05-15 – Classic torsdag på havnen i Hobro

Den 15. maj 2008 fik vi skudt Classic-Torsdag i gang på Hobro havn. Vejret var med os, og jeg var optimistisk med hensyn til deltagerantallet, da jeg vidste at der ville komme en del medlemmer fra klubben. Vi var 14 køretøjer, der fulgtes fra klubhuset, og der var jo også andre, der kørte selv, vidste jeg. Jeg håbede på, at der ca. ville komme 50 køretøjer den første gang. Da vi kom ned på havnen, kunne jeg se at min forventninger til fulde blev opfyldt. Der var allerede fyldt op på parkeringspladsen af masser af veterankøretøjer. Det var lækkert at se, og rigtig dejlig at se at så mange “fremmede” havde taget imod indbydelsen, og var dukket op. Der var mange spændende køretøjer, så der var nok at kigge på hele aftenen. Da vi ankom, fik jeg at vide, at der var over 70 køretøjer, og der kom flere til i løbet af aftenen, så jeg vil tro, at der var omkring 100 køretøjer i løbet af aftenen. Det var utrolig flot, så tak til alle deltagerne. Nu er det sat i søen, og jeg håber at det fremover også vil være godt besøgt. Jeg vil gerne opfordre til at man gør opmærksom på træffet i de forskellige klubber man er medlem af, så vi på sigt kan få rigtig mange køretøjer til Hobro.

Henrik Bygholm