2008-02-09 - Bremen Classic Motorshow

2008-02-09 – Bremen Classic Motorshow

Jeg var igen en tur i Bremen for at se denne flotte udstilling. Der er masser at købe, gummilister, lygter, modelbiler, originale radioer og chrom i lange baner, men man får absolut intet foræret dernede.
De er gode til at lave udstillinger for de forskellige klubber. Det er ikke som her i landet, hvor det er nok at rulle et par køretøjer ind på standen i Fredericia eller Herning. Der er lavet flotte kulisser, og mange flotte tidssvarende effekter er brugt for at skabe den rette stemning. Det er en fin tur, og vi er der hele weekenden. Om aftenen går vi ud og spiser og hygger med et par fadbamser i en hyggelig ølstue. Det kan absolut godt anbefales, og det er jo ikke mere end godt et par hundrede km syd for Hamburg, så afstanden er jo til at overskue.

Henrik