2007-11-03 - Julefrokost

2007-11-03 – Julefrokost

Lørdag den 3. november 2007 havde Heidi og Henrik inviteret til julefrokost i Smaabilklubben.dk. Heidi og Henrik lagde også selv hus til festen, da den blev holdt i deres dejlige selskabslokale. Det var et rigtig fint arrangement, med masser af øl, vin, vand og dejlig traditionel julemad. Lokalet var rigtig julepyntet med rigtig flotte juleborde og et ”rigtigt” juletræ. De ca. 30 deltagere mødte alle op i dejligt julehumør, og medbragte pakker til det planlagte pakkespil, som alle deltog i med stor entusiasme. Der blev kæmpet bravt om pakkerne, som blev behørigt beundret efter spillets afslutning.
Det blev en rigtig hyggelig eftermiddag og aften, og der blev både snakket, hygget og danset, ja det var såmænd lige før vi fik lavet Smaabilklubbens helt specielle udgave af Vild med Dans, med Grethe og Lars i rollen som de ”professionelle”, og alle vi andre som amatører – men inden aftenen var omme, gik det såmænd som i det ”rigtige” Vild med Dans – ingen var i stand til at se, hvem der var professionel, og hvem der var amatør!!
Efter mere kaffe, flere småkager og endda også natmad, var klokken blevet så mange, at det var tid til at bryde op. Her havde Heidi og Henrik også vist deres store gæstfrihed, og vi var nogen, der var så heldige, at få lov til at overnatte,.
Vi var for dovne til at gå med hjem i privaten, så vi pustede vores medbragte luftmadrasser op, og Tom og jeg lagde os i festlokalet, Kaj og Erna tog det tilstødende lokale, og vi som ikke sov sammen med Kaj, sov dejligt og vågnede veludhvilede op næste morgen. Stakkels Erna havde hele natten måttet høre på Kajs utilfredshed med sin luftmadras, så de trængte til at komme hjem til Grenaa og få en ”morfar”!!
Vi vil gerne hermed sige tusind tak til Heidi og Henrik for at lægge hus og arbejde til julefrokosten. Det er guld værd med den slags mennesker, der altid viser engagement og initiativ. Vi er glade for at være i samme klub som Jer!

Kærlig hilsen Jette og Tom