2007-10-10 - Klubaften

2007-10-10 – Klubaften

Den 10. oktober 2007 kom vi i gang med vintersæsonen i klubben, og i den anledning havde vi inviteret Lauritz og Hanne Lauritzen, til at komme og fortælle om deres oplevelser med deres Mercedes 320B cabriolet fra 1938. Der var mødt 43 personer op, så det var et meget imponerende fremmøde. Det er det største antal vi har været til en klubaften endnu. Jeg håber selvfølgelig at det fortsætter i samme stil, når der kommer andre og fortæller en historie om deres køretøj. Vi havde desværre nogle tekniske problemer med strømmen, så der var kun delvis lys, men ved hjælp af forlængerledninger gik det både med foredrag og kaffebrygningen. Lauritz, godt suppleret af Hanne, fortalte engageret og levende historien omkring Mercedesen, og vi så de mange billeder fra da han fandt den i 1980, og til den stod færdig. En udstillingsbil kan man næppe kalde Mercedesen, for Lauritz og Hanne har næsten kørt 100.000 km i den siden! Det var et meget interessant foredrag, og alle jeg talte med bagefter var meget imponeret over historien. Vi fik mange små sjove historier og en masse fakta om bilen. Det er et imponerende køretøj på mange måder. Om det var bilen, Gestapochefen Reinhard Heydrich blev dødelig såret i, er stadig uvis, men vi får det jo nok at høre, hvis det viser sig, at det er den! Tak til Lauritz og Hanne for foredraget og tak til alle de mange fremmødte tilhørere. Der var mange nye ansigter, og jeg beklager at jeg ikke nåede rundt til alle, men forhåbentlig ses vi igen senere på sæsonen.

Henrik