2007-01-10 - Klubaften

2007-01-10 – Klubaften

Klubaften med besøg fra Skandicnature – Norge infoaften den 10. januar 2007.
Ca. 30 personer var på besøg til vores informationsaften om vores tur til Norge til sommer. Der var som sædvanlig en god stemning, og Charlotte, Finn og Jimmy fra Skandicnature fortalte spændende og indlevende om området i Norge, som vi forhåbentlig skal besøge. De havde nogle flotte billeder med, og der har vist aldrig været så stille til en klubaften før – alle lyttede interesseret!
Vi fik også to nye medlemmer, så velkommen til jer. Der var også besøg fra vores samarbejdsklub, Midtvendsyssel Veteranklub, der havde kørt den lange vej fra Brønderslev for at besøge os. De var 7 personer, og vi håber da, at det var turen værd, og at vi ses igen! Du kan læse mere om turen i galleriet for 2008.