2006-05-10 - Generalforsamling hos Danilift i Farsø

2006-05-10 – Generalforsamling hos Danilift i Farsø

Den 10. maj 2006 blev vores generalforsamling afholdt hos Danilift i Farsø.
Vi havde et flot vejr, og Jørgen havde lavet en flot køretur, inden vi skulle have en rundvisning. Mens vi kørte blev en 40 m lift gjort klar på pladsen, så da vi kom tilbage var der en chance til at se Farsø – og det meste af Vesthimmerland – fra 40 meters højde! Det var der mange, der benyttede sig af, og det var en helt fantastisk oplevelse. Sikken en udsigt i det flotte vejr og sikken en lækker lift. Den bevægede sig meget behagelig, selv i 40 meters højde, og var utrolig stabil. Det var en rigtig god oplevelse som jeg sent vil glemme! Bagefter fortalte Knud meget spændende om Danilifts historie. Efterfølgende var der rundvisning på virksomheden. Det var ganske imponerende at se produktionen. Efter rundvisningen afholdt vi generalforsamling under kaffen. Alt i alt en meget spændende og dejlig aften, hvor 18 personer var mødt op.