2005-08-23 - Veterantræf ved Kalø Vig

2005-08-23 – Veterantræf ved Kalø Vig

Jeg havde hørt at der var mange køretøjer hver tirsdag ved Kalø Vig, så den 23. august 2005 pakkede jeg familien i Multiplaen og smuttede til Mols. Jeg blev absolut ikke skuffet. Der var køretøjer i alle afskygninger, og jeg kunne have brugt adskillige timer mere på at se på alle de flotte køretøjer. Jeg kan varmt anbefale at slå et smut forbi en tirsdag aften, og se alle de fantastiske køretøjer. Det har været en udfordring alene at vælge, hvilke foto jeg tog med her på siden, så der er mange flere køretøjer end dem, der er billeder af. Vi fulgtes med nogle venner fra Aarhus, der kører BMW Isetta og Heinkel. Vi havde en grill med og vi hyggede os i det gode og fornemme selskab. En oplevelse jeg helt sikkert igen vil køre efter.