2005-08-12 - Tvillum-Scanbirk Rally

2005-08-12 – Tvillum-Scanbirk Rally

Aalestrup Classic var blevet inviteret af Tange sø veteranklub til at deltage i veteranudstillingen i forbindelse med Tvillum-Scanbirks rallyshow.
Vi var 4 køretøjer fra klubben, der kørte den lange vej til Fårvang. Det var Tommy i Austin Healey, Michael i Ford Anglia, Dennis i BMW 2002 og Henrik i Fiat Multipla. Vi mødtes i Viborg, og fulgtes ad det sidste stykke. Det var første gang jeg var til det, og jeg var noget imponeret over det store antal biler. Der var vel omkring 100 flotte veterankøretøjer på pladsen. Først gik vi rundt og kiggede på de mange flotte køretøjer, og senere kørte vi alle rallybanen rundt til stor fornøjelse for tilskuerne. Det var næsten som at køre Tour de France, med alle de tilskuere, der stod tæt omkring bilerne – ganske underholdende! Senere var der præmieuddeling til den sjoveste og den flotteste bil. Det var lidt forvirrende, men jeg tror at det blev en Fiat 500, der var sjovest, og en Jaguar, der blev flottest. Jeg mener nu, at det var den flotte MG fra Aarhus, der skulle have vundet – en bil på prøveplader burde ikke kunne vinde! Det var alt i alt en rigtig god tur, og jeg glæder mig allerede til næste år, hvor jeg er overbevist om at Aalestrup Classic igen vil være repræsenteret i Fårvang.