2005-08-03 - Besøg på Fur Bryghus

2005-08-03 – Besøg på Fur Bryghus

Besøg på Fur Bryghus den 3. august 2005.
Turen til Fur havde et flot fremmøde på 12 biler, 3 motorcykler og 44 personer. Vi havde også Steen Søndergaard med fra Ugeavisen. Det skal blive spændende at se hvad han havde ud af turen med os. Bortset fra en ret kraftig regnbyge, da vi skulle med færgen fra Hvalpsund, var vejret rigtig godt. Vi mødtes i Hvalpsund, og kom i to hold til Sundsøre. Derfra fulgtes vi i samlet flok til færgen til Fur. Villy havde lidt problemer med Nimbusen, så ham og et par andre køretøjer kom ikke med første færge. Vi ventede på havnen på Fur og 10 minutter senere var vi atter samlet igen. Herefter kørte vi op til bryghuset, hvor vi fik en gennemgang af, hvordan man brygger øl på Fur. I rundvisningen var der også besøg i garagen, hvor der står nogle veterankøretøjer. Det var en lille bonus overraskelse til os – de har altså andet en moler og øl på Fur!
Klokken godt ni, kørte vi igen mod færgen, og vi nåede lige at komme til Sundsøre inden færgen sejlede. Desværre kunne vi ikke alle komme med den første afgang, så vi blev igen delt i to hold. Os der ikke kom med fik kaffe og kage, som Heidi havde bagt til os. Det var nu ganske hyggeligt at stå der i tusmørket, og få kaffe og nyde den gode aften. Da vi kom til Hvalpsund, var der nogle stykker, der havde ventet på os, så vi fandt igen kaffen og kagen frem, inden turen det sidste stykke hjem. Jeg beklager at det ikke var alle der fik kaffe, men sådan kan det jo gå, når vi ikke kom med samme færge. Tak for det flotte fremmøde og tak til de mange nye ansigter!