2005-07-05 - Køretur hos Jens i Klejtrup

2005-07-05 – Køretur hos Jens i Klejtrup

Køretur hos Jens i Klejtrup den 5. juli 2005.
Hele dagen var der regnvejr, og det så ud til at vi ville få en våd aften hos Jens. Det gjorde desværre, at der ikke var så mange fremmødte, men vi blev dog trods alt 11 personer. Bruno og Jens Lund tog dog køreturen sammen med Henrik i hans ”nye” Multipla. (Mon de er ved at blive nogle tøsedrenge?). Vejret var heldigvis godt, og vi fik en flot tur, hvor vi var langt omkring. Vi var blandt andet i Tjele, Ørum og Ø-bakker. Heidi, der kørte i Isettaen, havde nogle problemer med koblingen, men det blev ordnet – af to omgange! Heidi og Ida var meget tæt på en ulykke, da en bilist overhalede, da vi svingede til venstre – det kunne have gået rigtig galt, men vi slap heldigvis med skrækken.
I Ø-bakker gjorde vi holdt og fik en øl/vand, inden turen gik hjem til kaffe og brød. Tak til Jens for en god aften.