Nyt fra formanden

Opdateret den 9. September 2020

Nyt fra Formanden

Hej venner!
Så er vi snart gennem en unormal køresæson. Alle vores aktiviteter i foråret blev på den ene eller anden måde påvirket af Corona.
Vi gik dog ikke helt i stå, for der var mindre ture med max. 10 deltagere, som loven foreskrev.
Hen over sommeren er det blevet mere normalt, og der har været en god tilslutning til vores ture.
Nu nærmer vintersæsonen sig, og dermed rykker vi ind i klubhuset igen.
Der kommer klubaftener for både biler/MC og knallerter, og der bliver diverse spisearrangementer, såsom tarteletter, stegt flæsk og julefrokost.
Det bliver dog ikke som normalt, desværre. Der er jo stadig Corona tider og vi skal tage hensyn til, hvor mange vi må lukke ind til vores klubaftner m.m.
I forhold til de m² vi har, så bliver max. deltagerantal, desværre kun 43 personer. Normalt huser vi 73 personer til spisearrangementer, og op til 90, når der er fuldt hus til foredrag m.m. Det ”lave” deltagerantal betyder, at vi er nødt til at lave tilmelding til alle arrangementerne i klubhuset, her i vintersæsonen. Det er dog et luksusproblem, for 43 personer er jo faktisk også en del, vi er bare blevet forkælet med mange flere deltagere hidtil.
Det er beklageligt med begrænsningen, men desværre nødvendigt. Der kan komme ændringer, men det vil så blive meldt ud.
Vi håber at I har forståelse for, at vi har truffet det valg.
Vi begynder snart at fylde kalenderen med arrangementer til vinter klubafterne, så kig i kalenderen på hjemmesiden, eller følg med på Facebook.

Med venlig hilsen
Henrik Bygholm