Facebook

Herunder kan du se de seneste indlæg fra vores Facebook gruppe.

Aalestrup Classic Bil & MC Klub

Aalestrup Classic Bil & MC Klub startede i 2002. Vi er godt 350 medlemmer og kerneområdet er Himmerland. Vi har dog også mange medlemmer uden for Himmerland. Et medlemsskab af klubben koster kun kr. 300,- pr. år. Vi er en aktiv klub med masser af arangementer året rundt. Vi har klubaftner 2 gange hver måned, og vi laver selv, og deltager i træf m.m. i sommermånederne. Vi udstiller gerne til byfester og andre festlige begivenheder. Om vinteren holder vi vores klubaftner i vores klubhus på Vandværksvej 4a, 9620 Aalestrup. Her er der ofte foredrag og film på programmet. Vi laver ture af flere dages varighed og rejser også til udlandet. Vi har været i USA og Norge 2 gange. Aalestrup Classic 50cc Vi har også en afdeling for veteranknallerter - "Aalestrup Classic 50cc". Classic 50cc har selvstændige klubaftner og køreture. Vi har også køreture udelukkende for motorcykler. Det er noget vi arbejder på at gøre bedre og vil gerne have flere motorcykler med. Aalestrup Classic Bil & MC Klub er en social familieklub. Vi ser meget gerne at familien deltager i vores arrangementer og vi forsøger at lave spændende arrangementer for hele familien. Vil du vide mere om klubben, kan vi anbefale et besøg på vores hjemmeside www.aalestrupclassic.dk eller kontakte formanden, Henrik Bygholm på 4019 2592. Med venlig hilsen Aalestrup Classic Bil & MC Klub Aalestrup Classic 50cc
Henrik Bygholm
Henrik Bygholm13 hours ago
Så er tidspunktet for vores nyeste tiltag "Aalestrup Classic 50cc - Himmerlandsturen" lagt fast. Det bliver fremover den første søndag i juni og i år er den den 3.juni. Vi håber I tager godt imod vores nye aktivitet ;o)
Lars-Göran Og Lone Nyström
Lars-Göran Og Lone Nyström2 days ago
Er lige en bette tur på Malta. Her er godt nok mange fine gamle biler😍
Henrik Bygholm
Henrik Bygholm2 days ago
Mandag aften var Emilie og undertegnede et smut i Aabenraa for at fortælle om Aalestrup Classic og knallertturen til Trollhättan 2016.
Det var Grænseegenens Touring Club der havde inviteret og der var mødt 32 nysgerrige personer op for at høre nogle løgnhistorier fra Nordjylland ;o)
Det gik tilsyneladende godt, i hvert fald ud fra deres hjemmeside ;o)
En god aften med nogle gæve Sønderjyder.
http://www.touringsyd.dk/views/generic/generic.php?id=1
Lars Juel Jensen
Lars Juel Jensen3 days ago
Tak for accept, jeg er ny tilflytter, så vil gerne hilse på lige sindede, hvornår har I klub aften eller ligende ?
Henrik Bygholm
Henrik Bygholm4 days ago
Emilie har hørt at nogen gerne vil have alkoholfri øl, så nu er de på lager i klublokalet.
Henrik Bygholm
Henrik Bygholm2 weeks ago