Facebook

Herunder kan du se de seneste indlæg fra vores Facebook gruppe.

Aalestrup Classic Bil & MC Klub

Aalestrup Classic Bil & MC Klub startede i 2002. Vi er godt 350 medlemmer og kerneområdet er Himmerland. Vi har dog også mange medlemmer uden for Himmerland. Et medlemsskab af klubben koster kun kr. 300,- pr. år. Vi er en aktiv klub med masser af arangementer året rundt. Vi har klubaftner 2 gange hver måned, og vi laver selv, og deltager i træf m.m. i sommermånederne. Vi udstiller gerne til byfester og andre festlige begivenheder. Om vinteren holder vi vores klubaftner i vores klubhus på Vandværksvej 4a, 9620 Aalestrup. Her er der ofte foredrag og film på programmet. Vi laver ture af flere dages varighed og rejser også til udlandet. Vi har været i USA og Norge 2 gange. Aalestrup Classic 50cc Vi har også en afdeling for veteranknallerter - "Aalestrup Classic 50cc". Classic 50cc har selvstændige klubaftner og køreture. Vi har også køreture udelukkende for motorcykler. Det er noget vi arbejder på at gøre bedre og vil gerne have flere motorcykler med. Aalestrup Classic Bil & MC Klub er en social familieklub. Vi ser meget gerne at familien deltager i vores arrangementer og vi forsøger at lave spændende arrangementer for hele familien. Vil du vide mere om klubben, kan vi anbefale et besøg på vores hjemmeside www.aalestrupclassic.dk eller kontakte formanden, Henrik Bygholm på 4019 2592. Med venlig hilsen Aalestrup Classic Bil & MC Klub Aalestrup Classic 50cc
Henrik Bygholm
Henrik Bygholm2 days ago
Bremen Classic Motorshow 2018
Vi laver naturligvis igen en tur til Bremen sammen med VeteranPosten til næste år.
Det bliver den 2-3. februar. Vi har booket 20 pladser til Classic klubben. Prisen bliver kr. 1050,- for bus, aftensmad, overnatning og morgenmad.
Vi skal med bussen fra Viborg fredag eftermiddag kl. 13 og vi samler selvfølgelig også op i Randers og Tilst lidt senere på ruten.
Tilmelding her eller på 40192592 eller bygholm@c.dk. Sidstefrist for tilmelding er den 20. december.

VeteranPosten skriver om turen:
Som årets første større arrangement og som mødested nr. 1 i Norden har Bremen Classic Motorshow fået en plads i hjerterne hos alle dem, der holder af klassiske køretøjer.
På grund af den enorme succes dette show har opnået er udstillingsarealet udvidet til 50.000 kvm i 8 haller. - 1 hal mere end tidligere!
BREMEN CLASSIC MOTORSHOW kombinerer salg, udstilling, stumpemarked og køretøjsbørs i et afbalanceret forhold. Hvad enten man er interesseret i biler, motorcykler, knallerter, traktorer eller lastbiler op til årgang 1984, i reservedele, litteratur eller beklædning.
Mere end 30.000 besøgende fra hele Europa lægger turen forbi Bremen for at opleve de godt 500 udstillere fra 15 lande der tilbyder en bred vifte af produkter til hele veteranbranchen spændende fra veteranbiler, veteranknallerter og motorcykler til veteranlastbiler og veterantraktorer og motorer.
For 14. år i træk arrangerer vi igen i 2018 en fællesrejse til dette enorme show med afrejse fredag 2. februar og med hjemkomst lørdag den 3. februar om aftenen.
Fra Jylland startes i Holstebro kl. 12.00 med opsamlingssteder: Holstebro/Skave, Viborg kl. 13:00, Randers v. motorvejen, Århus/Tilst, DTC-Vejle, Kolding og Rødekro.
Kenneth Kristensen
Kenneth Kristensen1 day ago
Det er snart tid til et nyt klubblad, så har du noget, der skal med, så er det nu, du skal sende det til mig.
Redaktøren.
Henrik Bygholm
Henrik Bygholm4 days ago
Tak for det flotte fremmøde i aften til vores informationsaften. Ikke mindre end 31 personer mødte op.
Dejligt at Aage måtte afsted efter mere kage ;o)
Jeg håber at I havde en god aften og I får lyst til at besøge os igen.
Gerner Nielsen
Gerner Nielsen shared his post to the group: Aalestrup Classic Bil & MC Klub.3 days ago
Har I nogen Wolseley ejere, så se lige her:

Jeg er lige hjemkommet fra en tur til England, nærmere betegnet Birmingham, hvor jeg bla. besøgte NEC Classic Car Show som måske nogen ved, er meget stort. Jeg besøgte Wolseley Register standen og fik en lang snak. Vi drøftede bla. om muligheden for at få alle Wolseley i Danmark i et register og have samarbejde med dem. De er meget interesseret i det og jeg lovede dem at prøve om dette kan lade sig gøre og jeg vil gerne være "Tovholder" på det, men hvordan er stemningen for det. I må også gerne kontakte mig over min mail gerner@teamklassisk.dk
mvh. Gerner Nielsen
Henrik Bygholm
Henrik Bygholm3 days ago
Himmerlands Nimbus klub viser film fra Grønland i aften kl. 19.00 i vores klublokaler på Vandværksvej.
Husk at vi fra Classic er velkommen til at deltage i deres arrangementer, så kig forbi...
Lars Vestergaard
Lars Vestergaard4 days ago
Til salg. Plasma skære hel ny har aldrig været i brug. 2500kr