Facebook

Herunder kan du se de seneste indlæg fra vores Facebook gruppe.

Aalestrup Classic Bil & MC Klub

Aalestrup Classic Bil & MC Klub startede i 2002. Vi er godt 350 medlemmer og kerneområdet er Himmerland. Vi har dog også mange medlemmer uden for Himmerland. Et medlemsskab af klubben koster kun kr. 300,- pr. år. Vi er en aktiv klub med masser af arangementer året rundt. Vi har klubaftner 2 gange hver måned, og vi laver selv, og deltager i træf m.m. i sommermånederne. Vi udstiller gerne til byfester og andre festlige begivenheder. Om vinteren holder vi vores klubaftner i vores klubhus på Vandværksvej 4a, 9620 Aalestrup. Her er der ofte foredrag og film på programmet. Vi laver ture af flere dages varighed og rejser også til udlandet. Vi har været i USA og Norge 2 gange. Aalestrup Classic 50cc Vi har også en afdeling for veteranknallerter - "Aalestrup Classic 50cc". Classic 50cc har selvstændige klubaftner og køreture. Vi har også køreture udelukkende for motorcykler. Det er noget vi arbejder på at gøre bedre og vil gerne have flere motorcykler med. Aalestrup Classic Bil & MC Klub er en social familieklub. Vi ser meget gerne at familien deltager i vores arrangementer og vi forsøger at lave spændende arrangementer for hele familien. Vil du vide mere om klubben, kan vi anbefale et besøg på vores hjemmeside www.aalestrupclassic.dk eller kontakte formanden, Henrik Bygholm på 4019 2592. Med venlig hilsen Aalestrup Classic Bil & MC Klub Aalestrup Classic 50cc
Henrik Bygholm
Henrik Bygholm1 hour ago
Spontan knallerttur rundt om Mariager fjord i morgen. Vi skulle have kørt på himmerlandsstien i morgen i styregruppen for turen næste år, men den har vi aflyst pga motionsløb på himmerlandsstien. Derfor laver vi en ny tur og alle er velkommen til at deltage. Der er morgenkaffe i klubben kl. 9:00 for dem der vil, ellers mødes vi kl. 10:30 på Lupinvej i Hobro . Turen er på ca. 75 km. Tilmelding til Henrik på 40192592 eller her.
Henrik Bygholm
Henrik Bygholm4 weeks ago
Løvfaldstur den 7. oktober:
Vi starter med formiddagskaffe i klubhuset fra kl. 09:00: Der er afgang fra klubhuset ca. kl. 10:00.
Vi skal bl.a. besøge Borgmester Knud Kristensens jagtstue og have et par røverhistorier fra hans jagt ture til Afrika.
Max deltagerantal er 60 personer.
Tilmelding her eller til mig på 40192592
Billederne er fra 2010, hvor vi besøgte Knud for første gang.
Mere info senere.
Bent Koch
Bent Koch shared Luksussager's video to the group: Aalestrup Classic Bil & MC Klub.17 hours ago
de mangler vist ikke noget dem som bor der
Bent Koch
Luksussager
Vores slags garage 😎
John Allan Jensen
John Allan Jensen22 hours ago
Så er der hentet nummerplade til Ariel'en. Den skal monteres i morgen, og så skal der rulles en lille tur.
Gerner Nielsen
Gerner Nielsen shared his post to the group: Aalestrup Classic Bil & MC Klub.2 days ago
Så er der billeder fra lukkestævnet, for sæsonen, på Hobro Havn. En fin aften, trods den lidt kølige vind, med pølse menu og levende musik. På gensyn fra mig, vi ses til foråret.
Foto: Gerner Nielsen. (Mr. Wolseley)
Lokation: Hobro Havn 2017.
Henrik Bygholm
Henrik Bygholm2 weeks ago
Afslutning på Hobro havn er den 21. september.
Paw er som sædvanlig vært ved gratis pølser til udstillerne.