Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbning af Jesperhus Blomsterpark

maj 11 @ 8:00 - 17:00

OBS: Fælles kørsel fra tanken i Sundstrup kl: 8.00 – Ingen tilmelding til fælleskørsel – bare mød op!

Kære Veteranbilejer

Tak for deltagelse i Jesperhus Blomsterparks veteranåbning 2018. I år var der forhåndstilmeldt 650 biler, og ca. 5500 gæster. Det var som altid en herlig dag, i mine øjne sæsonens bedste, så stor tak for din opbakning. Uden dig var åbningsdagen ikke den samme.

I 2019 afholder vi 10 års jubilæum for Blomsterparkens Veteranbilåbning.
Det bliver Lørdag d. 11. maj 2019 og jeg håber naturligvis på at se dig igen.

Jesperhus ønsker som altid Danmarks største veteranbiludstilling og invitationen er sendt ud til alle der har deltaget gennem årene. Der er dog stadig mulighed for, at nogle alligevel ikke modtager invitationen, så jeg håber, at du vil være behjælpelig med at få den ud til så mange som muligt. Derfor vil jeg bede dig videresende invitationen til alle dem du kender som også har en veteranbil på min. 35 år.
NB. Jeg har stadig udfordringer med at få invitationen ud til klubmedlemmer, så derfor en stor bøn til dig, som modtager denne mail på vegne af en klub. Du er bindeleddet og jeg er sikker på, at du har en medlemsliste med mailadresser ….HUSK derfor at sende  denne mail til alle medlemmer, så de også får chancen for at deltage.

Til Klubber –  Her er netop chancen for at starte træfsæsonen op, så saml hele din klub og tag på en super billig hyggetur til Jesperhus denne weekend. Tjek priser på invitationen.

Jeg glæder mig for 10. år i træk, utroligt meget til at byde dig velkommen til Danmarks smukkeste veteranbiludstilling lørdag d. 11. maj 2019.

Venlig hilsen
Karin Nielsen og Jesperhus

På disse link ser du lidt fra åbningsdagen 2017:
https://www.youtube.com/watch?v=_XJtkQQs2CE
https://www.youtube.com/watch?v=yJOZMj4fg_4
https://www.youtube.com/watch?v=qI0WEJmCZ3U
https://www.youtube.com/watch?v=3spT3jHKNfg

Detaljer

Dato:
maj 11
Tidspunkt:
8:00 - 17:00

Sted

Jesperhus Blomsterpark
Legindvej 30
Nykøbing Mors, 7900 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.jesperhus.dk/